Πηγές Αχέροντα – Πάργα – Πρέβεζα – Άρτα – Γιάννενα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ- ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ  -ΑΡΤΑ –  ΓΙΑΝΝΕΝA

2 ημέρες      Αναχώρηση 28  έως 29 Οκτωβρίου 2017

1η ΜΕΡΑ:  ΛΑΡΙΣΑ  – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΑΝΑΛΙ  

Αναχώρηση από τoν Άγιο Βησσαρίωνα στις 08:00 το πρωί . Ακολουθούμε την  Εγνατία οδό με κατεύθυνση τα Γιάννενα.  Ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή  για να επισκεφθούμε τις πηγές του Αχέροντα . Περιοχή εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλατάνια και κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές του ποταμού. Αναχωρούμε για Πάργα ένα από τα καλύτερα τουριστικά παραθαλάσσια Θέρετρα .Μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος,  με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν. Χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό γεύμα. Από εκεί αναχωρούμε για το Κανάλι όπου θα έχουμε άφιξη στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και δέιπνο . Το βράδυ με το λεωφορείο μετάβαση στην πόλη για να απολαύσουμε  την παραλία και τα γραφικά δρομάκια της .Επιστροφή στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ :  ΑΡΤΑ  – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ

Μετά το πρωινό μας  αναχωρούμε  για Πρέβεζα όπου θα δούμε τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές της και μπορούμε να πιούμε ένα καφέ με φόντο τον Αμβρακικό κόλπο. Επόμενος σταθμός μας η  Άρτα . Κυριότερο αξιοθέατο αποτελεί  το θρυλικό γεφύρι της Άρτας στον Άραχθο ποταμό, κτίσμα του 1605-1615. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στην Ήπειρο για να καταλήξουμε το μεσημέρι στα Γιάννενα . Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Ιωαννίνων . Όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό νησάκι της κυρά – Φροσύνης .

Γεύμα κατά μήκος της παραλίας . Aπό εκεί αναχωρούμε και επιστρέφουμε μέσω της Εγνατίας οδού  Το βράδυ θα έχουμε άφιξη στην πόλη μας

 

  Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μεταφορά με σύγχρονο καινούριο πούλμαν του γραφείου μας

Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Διαμονή στο ξενοδοχείο  ΚΑΝΑΛΙ 3* στο Κανάλι Πρέβεζας

Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο ( πρωινό και δείπνο σε μπουφέ )

Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας