Τo πρακτορείο GALLIS TRAVEL ιδρύθηκε απο τον Βασίλειο Γαλλή το 1978 στη Λάρισα, αφού ήδη απο 1974 είχε καταξιωθεί με τις υψηλής ποιότητας τουριστικές μεταφορές. Το γραφείο της επιχείρησής μας εδρεύει στην Λάρισα, στην οδό Νικηταρά 24.

Το πρακτορείο GALLIS TRAVEL αποτελείται από έμπειρα στελέχη τα οποία είναι καταξιωμένα και έχουν πολυετή πορεία στον τουρισμό. Μαζί με τον επαγγελματισμό του Τουριστικού μας γραφείου και τη συνέπεια στη δουλειά μας, το γραφείο μας πλέον θεωρείται ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία στην πόλη της Λάρισας καθώς και όλου του νομού.

Το πρακτορείο διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια δικές του οδικές εκδρομές, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το υπερσύγχρονο λεωφορείο Mercendes του πρακτορείου διαθέτει όλες τις ανέσεις και πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας ώστε να ευχαριστηθείτε ένα ικανοποιητικό και άνετο ταξίδι μαζί μας.

Το πρακτορείο εκδίδει ταυτόχρονα πακέτα εκδρομών προς όλο τον κόσμο καθώς και μεμονωμένα εισητήρια για ποικίλους προορισμούς.

Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες του πρακτορείου καλύπτουν ναυλώσεις λεωφορείων για όλες τις ανάγκες, όπως γάμοι, σχολικές εκδρομές, εκδρομές συλλόγων, σωματείων και οργανισμών.

Η εμπιστοσύνη που έχει δείξει το κοινό της Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια μας κάνει να συνεχίζουμε τις υψηλές παροχές προσφέροντας πλήρη και ποιοτικά πακέτα που διαθέτουμε προς όλους τους προορισμούς.

Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας και πληροφορηθείτε λεπτομερώς απο κοντά για τους προορισμούς που σας ενδιαφέρουν. Οι υπηρεσίες μας διαμορφώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας με σκοπό να εξυπηρετηθείτε αποτελεσματικά και με τον καλύτερο τρόπο ποιοτικά και οικονομικά.