Γύρος Ιρλανδίας

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Δουβλίνο με την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.
 

2η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Πρόγευμα και ξενάγησή στο Δουβλίνο. Θα περάσουμε από το παλαιό Τελωνείο του 18 αιώνα όπου θα περπατήσουμε διαμέσου του κολλεγίου της Αγίας Τριάδας και θα επισκεφτούμε το Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Στη πανοραμική μας περιήγηση θα γυρίσουμε τη πόλη περνώντας από την Εθνική Πινακοθήκη, το Κάστρο του Δουβλίνου, τον Άγιο Πατρίκιο, τον Καθεδρικό καθεδρικό του Χριστού, το κολλέγιo Trinity όπου στη βιβλιοθήκη του θα θαυμάσουμε το ιστορικό Book of Cells. Τέλος θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης, το Φοίνιξ Πάρκ καθώς και το αποστακτήριο ουίσκυ Jameson και τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Guinness εφ’ όσον το επιτρέπει ο χρόνος μας. Το βράδυ θα επισκεφθούμε την περιοχή Temple Bar όπου θα απολαύσουμε ένα ποτήρι μπύρα….
 

3η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ – ΚΟΡΚ – ΚΙΛΛΑΡΝΕΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος σταθμός ο Βράχος του Κάσελ που δεσπόζει επάνω από την πόλη, την βάση του την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μ. Συνεχίζουμε για την πόλη Κορκ όπου και θα περιηγηθούμε στην πόλη. Τελευταία στάση η κομητεία του Κέρρυ. Άφιξη πολυτελές ξενοδοχείο THE EUROPE HOTEL & RESORT 5*  ( www.theeurope.com ) .
 

4η ημέρα: ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ

Πρωινο αναχώρηση για την διάσημη διαδρομή της Ιρλανδίας το δαχτυλίδι του Κέρυ. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόγκρλιν, θα συνεχίζουμε προς το Γκλενμπέι με την πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο και τον κόλπο του Ντίνγκλ, ακολουθεί το χωριό Καχιρσαiβίν και θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ. Η διαδρομή από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και απο το σημείο Λέιντις Βιού θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική παρακολούθηση του παραδοσιακό Ιρλανδέζικο χορό RIVER DANCE.
 

5η ημέρα: ΚΕΡΥ – ΜΠΑΝΡΑΤΤΥ CASTLE – ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΡΡΕΝ – ΓΚΟΛΓΟΥΕΙ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη Galway ταξιδεύοντας μέσα από την περιοχή του Μπέρρεν. Πρώτη μας επίσκεψη είναι το κάστρο Μπανράττυ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στους Βράχους του Μόχερ μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν βλέπουμε την ιδιότυπη διαστρωμάτωση ασβεστολιθικών πετρωμάτων. Άφιξη στη πόλη Galway και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*. Δείπνο.
 

6η ημέρα: GALWAY – ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΚΟΡΟΥΜΟΡ – SLIGO – (ΛΟΝΤΟΝ) ΝΤΕΡΥ

Πρόγευμα, αναχώρηση για την πόλη Ντέρυ περνώντας από το μεγαλιθικό νεκροταφείο του Καροουμορ έξω από την πόλη του Σλάιγκο. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη του Sligo. Κατόπιν αναχωρούμε προς τη Β.Ιρλανδία με άφιξη αργά το απόγευμα στο Ντέρυ. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* μας και περιήγηση της πόλης. Δείπνο.
 

7η ημέρα: ΝΤΕΡΥ – GIANT’S CAUSEWAY – ΜΠΕΛΦΑΣΤ

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το Δρόμο του Γίγαντα. Το φαινόμενο που συναντάται στο Τζάιαντς Κόζγουέϊ σχηματίστηκε πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια και η τοποθεσία αποτελεί παγκόσμιο κληροδότημα της UNESCO. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τη θρυλική πόλη του Μπέλφαστ. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο HILTON BELFAST (www.hilton.com) ή στο EUROPA  (www.hastingshotels.com ) . Δείπνο.
 

8η ημέρα: ΜΠΕΛΦΑΣΤ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης και πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας. Θα δουμε το κυρτό ρολόι, το κτίριο της όπερας, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο της Βασίλισσας, και την παμπ Κράουν Μπαρ. Συνεχίζουμε για το Δυτικό Μπέλφαστ όπου θα ξεναγηθούμε στην περιοχή των εχθροπραξιών και του σημερινού τείχους της Ειρήνης. Επίσης θα επισκεφθούμε το Dock όπου κατασκευάστηκε ο Τιτανικός. Μετά τη ξενάγηση αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για την πτήση της επιστροφή μας.

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Λόγω των πολλών φεστιβάλ στη περιοχή του Γκόλγουει η διανυκτέρευση μπορεί να αντικατασταθεί σε αντίστοιχης κατηγορίας ξενοδοχείο στην γύρω περιοχή Mayo.

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Διαμονή (7) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* ή παρόμοια
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία και τρία δείπνα συνολικά
• Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις βάση προγράμματος
• Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος
•Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, χώρους επισκέψεων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα