Αθήνα – Πατρινό καρναβάλι – Θήβα

 

AΠΟΚΡΙΕΣ
Αθήνα – Πατρινό καρναβάλι – Θήβα

3 ημέρες Αναχ. 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2018

 
Με ρυθμό, χρώμα και πολλή μουσική ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Αθήνα τις Απόκριες με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από την Πλάκα , το Ζάπειο να απλώνονται στο Μοναστηράκι στο Θησείο, στην πλατεία Αγ. Παύλου και να κορυφώνονται στον λόφο του Φιλοπάππου.
 

1η μέρα : Λάρισα – Αθήνα

Αναχώρηση από τον Άγ. Βησσαρίωνα στις 08:00 το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φθάνουμε στην Αθήνα. Μετάβαση στο κέντρο πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και περιήγηση στους ήδη διαμορφωμένους χώρους. Ελεύθερος χρόνος για έναν περίπατο στους χώρους πρασίνου που αποτελούν μια όμορφη έκπληξη της πρωτεύουσας.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και ελεύθερος χρόνος στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου όπου η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ζωντανεύει την ατμόσφαιρα με αποκριάτικους ρυθμούς.

Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για μία θεατρική παράσταση ή άλλη επιλογή σας . Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στην οδό Αρεοπαγίτου την Συναυλία με Αποκριάτικες Μελωδίες της παλιάς Αθήνας.
– Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Καρναβάλι στην Πάτρα – Αθήνα

Το Πατρινό Καρναβάλι (εδώ και 170 χρόνια) αποτελεί την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς, της Αχαϊκής πρωτεύουσας και παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου.

Πρωινό και αναχώρηση για το Πατρινό Καρναβάλι. Παρακολούθηση της παρέλασης του Καρναβαλιού, καθώς και το σύνολο των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων που στην πόλη της Πάτρας αποτελεί πλέον πανελλήνια παράδοση. Μετά τη λήξη επιστροφή στην Αθήνα.

Το βράδυ προαιρετική αποκριάτικη διασκέδαση σε πλακιώτικη ταβέρνα.
– Διανυκτέρευση

3η μέρα: Αθήνα – Θήβα – Λάρισα

Πρωινό. Αναχώρηση για τον λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακή μουσική και ελληνικοί χοροί της Καθαρής Δευτέρας.

Από εκεί αναχωρούμε για τη Θήβα για να παρακολουθήσουμε τον Βλάχικο γάμο, με πολύ κέφι και σάτιρα .Το απόγευμα αναχωρούμε για Λάρισα με ενδιάμεσες στάσεις

Περιλαμβάνονται :

  • Τη μεταφορά με καινούριο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας
  • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο κέντρο της Αθήνας
  • Δύο πρωινά μπουφέ
  • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις του προγράμματος
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Δημοτικούς φόρους στο ξενοδοχείο

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι