ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

3 ημέρες Αναχώρηση 15 Οκτωβρίου

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Αδριανούπολη η Μεγαλοπρεπής

Οδική εκδρομή

3 ημέρες Αναχ. 15 έως 17 Οκτωβρίου 2021

Ένα ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες της Θράκης , γνωρίζοντας την περιβόητη Αδριανούπολη με την μακραίωνη ιστορία της … Για να απολαύσουμε τον μύθο και τα αρώματα της Ανατολής !!!!

1η Μέρα: Λάρισα – Έβρος – Αδριανούπολη

Αναχώρηση από τoν Άγιο Βησσαρίωνα στις 06 :00 το πρωί, μέσω του υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας οδού . Αφού περάσουμε τα μαγευτικά τοπία των λιμνών της Βόλβης , και τον ποταμό Στρυμώνα , θα κάνουμε μια στάση για καφέ καθ΄οδόν . Συνεχίζουμε κατευθυνόμενη προς Έβρο . Συνεχίζουμε στον ακριτικό βορρά διερχόμενη από Σουφλί , Διδυμότειχο ,φθάνουμε στην σύγχρονη πόλη της Ορεστιάδας . Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας γεύμα. Μέσω του τελωνειακού σταθμού των Καστανιών περνάμε στη γειτονική Τουρκία και την πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ,την θρυλική Αδριανούπολη ή Edirne Άφιξη στην Αδριανούπολη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα αυθεντικό χαμάμ . Δείπνο στο ξενοδοχείο - Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Αδριανούπολη ( περιήγηση πολης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση και επίσκεψη στο Μουσείο Υγείας (ΤΟ ΝΤΑΡΟΥΣΙΦΑ) Μία από της ιδιότητες του θεραπευτηρίου ήταν η μουσική θεραπεία. Εκεί όπου εκτός από τις ιατρικές γνώσεις της εποχής , χρησιμοποιούσαν τον ήχο του νερού που ερχόταν από το σιντριβάνι και ωραίες μελωδίες όπου βοηθούσαν τους ασθενείς να εφησυχάζουν. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπέστερο και ομορφότερο τζαμί της Τουρκίας το εντυπωσιακό Σελιμιέ (Selimiye ) , έργο αρχιτέκτονα ελληνικής καταγωγής. Aκουλουθεί περιήγηση στην άλλοτε elite ελληνική συνοικία και ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) όπως και στον πανέμορφο πεζόδρομο, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να γνωρίσετε τα τοπικά σιροπιαστά γλυκά, το κιουνεφέ και τα γνωστά λουκούμια από ψίχα αμυγδάλου μπαντέμ εσμεζί ( badem ezmezi ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις και τις παροχές του ξενοδοχείου ή να κάνετε SPA . Δείπνο στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση

3η Μέρα: Αδριανούπολη – Λάρισα

Πρωινό . Ελεύθερος χρόνος στο εμπορικό κέντρο και αναχωρούμε από την Αδριανούπολη. Διέλευση συνόρων και με τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή μας το βράδυ θα έχουμε άφιξη στην πόλη μας .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Διαμονή στην Αδριανούπολη στο ξενοδοχείο MARGI HOTEL 5*****
  • Πρωινό- μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Δείπνο στο ξενοδοχείο
  • Περιηγήσεις του προγράμματος
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός της εκδρομής
  • Το ξενοδοχείο MARGI HOTEL 5* ,είναι SPA RESORT και μπορείτε να απολαύσετε την σάουνα, το χαμάμ, το τζακούζι και την θερμαινόμενη πισίνα χωρίς χρέωση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕΙ

Είσοδοι σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα.
   

***ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

***Η Ροή του προγράμματος μπορεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή.

Τιμή συμμετοχής 135€ κατ' άτομο
 

*Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50 ευρώ σε μετρητά

*Επιβάρυνση μονόκλινου : 40 €
Αναχώρηση σε:

00

μέρες


00

ώρες


00

λεπτά


00

δευτ.