Πύλος – Μεθώνη

3 ημέρες Αναχώρηση 26 έως 28 Μάιου

Ένα τριήμερο στην μαγεία της Πελοποννήσου

Οδική εκδρομή

Αναχώρηση 26 έως 28 Μάιου 2018

Πύλος – Μεθώνη

Ένα καταπληκτικό ταξίδι στα Βυζαντινά και Βενετσιάνικα κάστρα !!!

1η μέρα: Λάρισα – Μαυρομάτη – Βουθρωτό – Αγίοι Σαράντα

Αναχωρούμε από τον Άγιο Βησσαρίωνα στις 07: 30 το πρωί, με πρώτη ενδιάμεση στάση κατά μήκος της εθνικής οδού, για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Μπράλλο, με επόμενη στάση στην παραλία της Ιτέας για ξεκούραση. Το μεσημέρι θα είμαστε στην Ναύπακτο (ΛΕΠΑΝΤΟ) με το περίφημο κάστρο της και το γραφικό λιμανάκι με τους δύο βραχίονες να κλείνουν την είσοδό του δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα. Παραμονή και γεύμα στα πολλά ταβερνάκια της Ναυπάκτου. Ακλουθεί πέρασμα από τη μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα του κόσμου του Ρίου - Αντιρρίου και μέσω Πατρών κατευθυνόμαστε προς την περιοχή της Αμαλιάδας. Άφιξη στην Κουρούτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα βγούμε μία βόλτα στο όμορφο Κατάκολο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Κυπαρισσία - Μεθώνη - Πύλος

Μετά το πρωινό θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα περιήγηση στην μαγεία της Πελοποννήσου. Ακολουθώντας μία μαγευτική παραλιακή διαδρομή θα επισκεφθούμε την Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Βενετσιάνικο κάστρο της. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας επισκεπτόμενη την ιστορική πόλη της Πύλου, μία ήσυχη κωμόπολη στην ακτή του όρμου. Εκεί θα επισκεφθούμε το Νιόκαστρο με σημαντική ιστορία. Θα θαυμάσουμε την εξαγωγική του Ακρόπολη, το οχυρωματικό του περιβάλλον, την εκκλησία του Σωτήρα εντός των τειχών, τα πρώην κελιά της φυλακής που σήμερα είναι γραφεία και την κεντρική πυριτιδαποθήκη που έχει γίνει αίθουσα συνεδρίων. Η δε θέα από το κάστρο μαγευτική βλέποντας όλο τον κόλπο του Ναβαρίνου. Επιστρέφοντας από παραλιακή διαδρομή θα έχουμε στάση για καφέ στην Κυπαρισσία με φόντο τον Κυπαρισσιακό κόλπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Το βράδυ βόλτα στην Κατάκολο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πύργος - Πάτρα - Ναύπακτος - Ιτέα - Λάρισα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Πύργο. Ενδιάμεση στάση για καφέ και σύντομη γνωριμία με την πόλη. Συνεχίζουμε για Πάτρα. Επίσκεψη στο οινοποιείο ACHAIA CLAUS και στην ιστορική εκκλησία του Αγ. Ανδρέα. Πέρασμα από την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Μεσημεριανό γεύμα στην Ιτέα ή στην Ναύπακτο. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση το βράδυ θα έχουμε άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Περιηγήσεις ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Amalias hotel 4*
  • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο ( πρωινά και δείπνα )

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ποτά, γεύματα, τηλεφωνήματα, εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα.

Αναχώρηση σε:

00

μέρες


00

ώρες


00

λεπτά


00

δευτ.