Τετραήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο

Οδική εκδρομή

Αναχώρηση 23 Δεκεμβρίου

Μπάνσκο

Χαρείτε τα Χριστούγεννα στο όμορφο Μπάνσκο !!!

ΜΠΑΝΣΚΟ

4 ημέρες
Αναχώρηση: 23 Δεκεμβρίου

 
1η Μέρα:Λάρισα – Μπάνσκο
Αναχώρηση από Λάρισα στις 08:00 το πρωί . Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή φθάνουμε στα σύνορα του Προμαχώνα . Διέλευση και ελεύθερος χρόνος στα πρώην αφορολόγητα .Η διαδρομή από τα σύνορα μέχρι το Μπάνσκο επιφυλάσσει μοναδικές εικόνες. Περνάμε από τα στενά της Κρέσνα ακολουθώντας τον ποταμό Στρυμόνα .Ανηφορίζουμε προς το οροπέδιο του Ροζλόγκ. Οι καστανιές , οι οξιές . οι δρυς δημιουργούν ένα χρυσό – καφετί χαλί από φύλλα. Κρατήστε αυτές τις εικόνες .Είναι τα πρώτα βήματα της αναζωογόνησής σας . Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια . Δείπνο-Διανυκτέρευση .
2η Μέρα: Mπάνσκο – ξενάγηση
Πρωινό και περιήγηση στην πόλη του Μπάνσκο με τα παλιά διατηρητέα κτίρια τριγυρισμένα από γερούς τοίχους και βαριές πόρτες , θα δούμε το σπίτι του επαναστάτη ποιητή Νικόλαου Βαπκάρωφ, το οποίο είναι σήμερα μουσείο. Θα σας ενθουσιάσει ένας περίπατος στο πανέμορφο και φημισμένο με τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις χιονοδρομικό κέντρο(προαιρετική μετάβαση) με τα Lift κλειστού τύπου. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου . Δείπνο – Διανυκτέρευση.
3ηΜέρα: Μπάνσκο – Σόφια
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια. Εκεί θα δούμε την Βουλή , την Βυζαντινή εκκλησία της Αγ. Κυριακής , τα ρωμαϊκά μνημεία , τον ναό του Αλεξάντερ Νιέφσκι και την πανεπιστημιούπολη. Μετά από την ξενάγησή μας θα έχουμε αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας για βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο Μπάνσκο- Δείπνο – Διανυκτέρευση
4ηΜέρα: Μπάνσκο – Σαντάνσκι – Λάρισα
Πρωινό και αποχαιρετάμε το πανέμορφο Μπάνσκο. Προσπερνάμε την πλούσια βλάστηση κατά την κάθοδό μας από το βουνό . Συνεχίζουμε για το Σαντάνσκι .Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης , γεύμα εξ ιδίων . Αναχώρηση για τα σύνορα. Με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ επιστρέφουμε με μια γλυκιά ανάμνηση .


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Μεταφορά με καινούριο πούλμαν του γραφείου μας
- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
- Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****
- Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο
- Αρχηγός – ξεναγός της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Κάρτες Lift και ότι δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα
Τιμή συμμετοχής 160€


Αναχώρηση σε:

00

μέρες


00

ώρες


00

λεπτά


00

δευτ.