ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝA

70€

2ήμερη εκδρομή, αναχώρηση 28 Οκτωβρίου

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝA

Αναχώρηση 28/10

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΑΝΑΛΙ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επισκεφτείτε τι ομορφιές της Ηπείρου, πάντα με τη σιγουριά του Gallis Travel.

1η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΑΝΑΛΙ

Αναχώρηση από τoν Άγιο Βησσαρίωνα στις 08:00 το πρωί . Ακολουθούμε την Εγνατία οδό με κατεύθυνση τα Γιάννενα. Ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή για να επισκεφθούμε τις πηγές του Αχέροντα . Περιοχή εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλατάνια και κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές του ποταμού. Αναχωρούμε για Πάργα ένα από τα καλύτερα τουριστικά παραθαλάσσια Θέρετρα .Μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν. Χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό γεύμα. Από εκεί αναχωρούμε για το Κανάλι όπου θα έχουμε άφιξη στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και δέιπνο . Το βράδυ με το λεωφορείο μετάβαση στην πόλη για να απολαύσουμε την παραλία και τα γραφικά δρομάκια της .Επιστροφή στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Πρέβεζα όπου θα δούμε τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές της και μπορούμε να πιούμε ένα καφέ με φόντο τον Αμβρακικό κόλπο. Επόμενος σταθμός μας η Άρτα . Κυριότερο αξιοθέατο αποτελεί το θρυλικό γεφύρι της Άρτας στον Άραχθο ποταμό, κτίσμα του 1605-1615. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στην Ήπειρο για να καταλήξουμε το μεσημέρι στα Γιάννενα . Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Ιωαννίνων . Όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό νησάκι της κυρά – Φροσύνης . Γεύμα κατά μήκος της παραλίας . Aπό εκεί αναχωρούμε και επιστρέφουμε μέσω της Εγνατίας οδού Το βράδυ θα έχουμε άφιξη στην πόλη μας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

- Μεταφορά με σύγχρονο καινούριο πούλμαν του γραφείου μας
- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
- Διαμονή στο ξενοδοχείο ΚΑΝΑΛΙ 3* στο Κανάλι Πρέβεζας
- Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο ( πρωινό και δείπνο σε μπουφέ )
- Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι σε μουσεία ή ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό .
-Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες , χωρίς όμως να παραλείψει τίποτα από αυτό .


Τιμή συμμετοχής 70€ κατ' άτομο

Αναχώρηση σε:

00

μέρες


00

ώρες


00

λεπτά


00

δευτ.